Bredband via Wexnet


Wexnet är ett stadsnät huvudsakligen i Alvesta och Växjö kommun. Levererar främst ADSL på landsbygden och fiber i tätorter. De har ett ADSL- och fibernät som vi kan leverera våra bredbands- och telefonitjänster genom.


wexnet

Beställa


Snabbt, fritt och öppet. Med Net at Once i Wexnets stadsnät väljer du hastighet efter dina egna behov.

Ring oss på 0771-40 44 00 för att beställa.


Kampanj

Beställ senast 31 oktober 2016 så får du tre fria månader på ditt bredband.

Hastighet Pris
10/10 Mbit 50 kr/mån
100/10 Mbit 69 kr/mån
100/100 Mbit 119 kr/mån

Nätavgift: 150 kr/mån

Bindningstid: 12 månader.

Internet+

Hastighet Statisk IP Extra statisk IP
200 Mbit 189 kr/mån +29 kr/mån
500 Mbit 349 kr/mån +29 kr/mån

Prislista ADSL

Hastighet Pris
8 Mbit 65 kr/mån
24 Mbit 84 kr/mån


- 5 st e-postadresser via Webbmail och IMAP

- Support via telefon eller e-post


3 månaders bindningstid. Dock 12 månader om du väljer vårt kampanjerbjudande. 1 månads uppsägningstid. Priser gäller nybeställning och är inkl. moms.

Din ångerrätt på 14 dagar kan du enkelt ta bort genom att kontakta oss för att din beställning ska behandlas snabbare.

Kampanjerbjudanden gäller endast en gång per hushåll.

Allmänna Villkor gäller för tjänsterna.

Hur kommer jag igång?

Om du har Wexnet Fiber i din bostad behöver du inte göra någon beställning till oss. I stället aktiverar du enkelt din anslutning själv via Wexnets registreringsportal. Först får du teckna nätavtal med Wexnet, därefter kan du välja oss som tjänsteleverantör. Sedan fungerar ditt bredband direkt. Skulle du stöta problem är du givetvis välkommen att kontakta oss.

Om du ska ha ADSL via Wexnet fungerar det lite annorlunda. Då bör du kontakta Wexnet och teckna skriftligt nätavtal ADSL med dem. Därefter påbörjar Wexnet inkopplingen som kan ta cirka 2 veckor. När den är klar bör du kunna komma åt registreringsportalen precis som via fiber.


Hur byter jag från annan operatör?

Vi rekommenderar att du säger upp din nuvarande operatör (t.ex. Bredband 2, Bahnhof, etc) och tar reda på vilket datum de kopplar ner din tjänst. Den dag då de kopplar ner dig kommer du att slussas till Wexnets registreringssida där du får välja en ny operatör. Vi kan tyvärr inte sköta bytet åt dig.


Vad innebär statisk eller dynamisk IP-adress?

Dynamisk IP-adresstilldelning är det vanligaste för privatuppkopplingar. Alla datorer och routrar är från början inställda på att använda dynamisk IP-adress ("DHCP"). Statisk IP betyder att du måste ställa in IP-adressen i den dator eller router som du ansluter till Internet. Är du osäker kan du tryggt välja 5 dynamiska IP-adresser. På ADSL är det alltid dynamisk IP.


Internet+

Inte alla bostäder är förberedda för hastigheter högre än 100 Mbit/s. Wexnet kallar dessa snabbare tjänster för Internet+. Kontakta oss eller Wexnet om du vill veta om vi kan leverera till just dig.
F-Secure PC Protection 2015

Skaffa det senaste säkerhetspaketet från F-Secure. Antivirusprogrammet uppdateras regelbundet så att du alltid har det senaste skyddet.

Pris 39 kr/mån, ingen bindningstid.

Nu ingår 3 månader utan extra kostnad när du beställer en bredbandstjänst från oss.

Läs merAPC SurgeArrest PM5

APC:s SurgeArrest PM5 utgör miniminivån för det överspänningsskydd som bör finnas för alla hemmets datorer och elektronik.

Överspänningsskyddet kräver ett jordat uttag.

Läs merStatisk IP

Statisk IP är till så att din utrustning får en fast IP-adress som aldrig ändras.

Pris från 99 kr/mån